Linn tipsar: Imorgon kväll kl 21:00




I 109 år har ångbåten S/S Norrtelje seglat i Stockholms skärgård.
Men nu kan sagan snart vara slut. Ångbåtskrogen har svåra ekonomiska
problem och gästerna lyser med sin frånvaro. Inte konstigt tycker
Alexander Nilson, när gästerna serveras rutten sill som till och med
skulle ha rönt missnöje hos en sjörövarbesättning. Krögaren Sandra
har belånat hus och hem för att rädda sin krog på S/S Norrtelje i Norrtälje
hamn. Men kocken Alexander Nilson är säker på att ångbåten snart kommer
att gå i kvav om inte besättningen gör en drastisk kursomläggning. När
han provsmakar menyn inser han snabbt att båten har seglat vilse i en
dimma av motsägelsfulla anrättningar som varken hör hemma på havet
eller i en klassisk skärgårdsmeny. Dessutom noterar han skräckslaget att
personalen faktiskt inte är kompetent nog för att laga bra mat eller driva en
krog. Risken är nu att kapten Sandra kommer att gå under med sitt skepp
om inte den okunniga personalen snabbt lär sig såväl ekonomi som kvalitativ
matlagning och hur man gör en smakfull presentation av krogen. Bara en sådan
sak som att de bygger berg med köksavfall vid huvudentrén, något som får gästerna
att vända vid landgången… Avsnitt 3 av 10.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0